Skena nga rrugët e Amsterdamit në vitet 1900 dhe 1930

 
Fotografi të bukura bardh e zi që e kapin shpirtin e së kaluarës në Amsterdam.

tryj7

Link për në galeri
 
Data e shpalljes 17.09.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook