Cili është dallimi në mes një koktej prej 6$ dhe 208$?

 
Ekipi Buzzfeed na dergon ne nje udhëtim kokteji ...

 
Data e shpalljes 17.07.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook