Sa ka qenë i popullarizuar emri juaj kur keni lindur?

 
Zbuloni se a është modern emri juaj ose bëhet fjalë për një përzgjedhje tradicionale të prindërve tuaj. Lajme të këqia për foshnjet që quhen Sofia.

14545

Ky emër, edhepse ende nuk është i popullarizuar, nuk është më modern, të paktën për foshnjat e kësaj periudhe, sipas të dhënave për emra nga Administrata sociale për siguri në SHBA.

Nga viti 2011 deri në vitin 2013, emri Sofia ka qenë emri më i popullarizuar për vajzat, por në vitin 2014 dhe 2015 ka rënë në vendin e tretë, pas emrave Ema dhe Olivia.

Për të zbuluar se sa i popullarizuar ka qenë emri juaj kur keni lindur ose sa është popullarizuar që atëherë, klikoni KËTU, shkruani gjininë, vitin e lindjes dhe emrin. Do të fitoni të dhëna për emrin tuaj dhe kategorinë në të cilën gjendet sipas popullaritetit.

Administrata sociale e sigurisë e SHBA-ve shpall të gjitha emrat të cilat shfaqen së paku pesë herë brenda një viti. Keni parasysh që të dhënat vlejnë për SHBA, kështu që popullariteti i një emri atje dallohet nga rajonet tona.

 
 
Data e shpalljes 17.05.2016 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook