Çka është më tërheqëse tek ju sipas shenjës së horoskopit?

 


Kur fokusohemi në më të mirrën që e posedojmë dhe dëshirojmë që ta nxjerrim në pah,lehtë bëhemi interesant dhe tërheqës ndaj gjinisë së kundërt.Astrologët zbulojnë çka është e “veçantë”që në vetvete e fsheh ç shenj e horoskopit.
Dashi

Dashi posedon shpirt rromantik dhe një listë të gjatë me punë që dëshiron ti arrijë në jetë,ndersa jeta I shkakton kureshtje të jashtëzakonshme.
Nëse dashi e plotëson gjithë atë energji natyrore dhe vitalitet atëher bëhet me të vërtet tërheqës për njerëzit.

Demi

Me demin qeveris Venera,përshkak të asaj që janë me të vërtet sensual.Vlen për shumë hedonist dhe duan që të gjitha shqisat e tyre të jenë të kënaqura deri në maksimum.Kur ka ushqim të shijshëm përreth demit bëhet I pa kujdesshëm dhe gjithashtu I pa përmbajtur nda njerëzve përreth.

Binjakët

Binjakët janë sensual përderisa studiojnë,të mrekullueshëm kur lexojnë dhe të pa përmbajtur kur japin argumente.Ajo ë I bën ata tërheqës është intelekti I tyre,që dallohet nga të tjerët.Por,në tregueshmërinë e inteligjencës dhe intelektit nuk duhet të teprohet sikur dine gjithçka.
Këtë ves e kanë pak jo tërheqës për njerëzit përreth.

Gaforrja

Problemi më I madh tek Gaforret është se janë tepër sensual,ata duhet të mësojnë që ndjenjat e tyre t’I tregojnë në mënyrë sensitive.
Merr hapa vetëm atëher kur ndjenjat I mbajnë nën kontroll,sepse emocionet ata I habisin.Për këtë shkak rekomandohet që gaforet kur të jenë me emocione të mëdha ti largojnë ata përmes në formë të artit.Gaforet janë kreativ dhe rrezultatet që ata I arrijnë I bëjnë tërheqës dhe atraktiv për të tjerët.

Luani

Për luanin është me rrëndësi që në paraqitje të ketë pak teatër dhe duan që ti theksojnë cilësitë e tyre.Vetë besimin luanët gjithmonë e posedojnë në vete,po në të njejtën mënyrë I pranojnë edhe të tjeret.Me rrëndësi është që të ketë kujdes dhe mos ti tregojnë të gjitha përparësitë pënjëher.

Virgjëresha

Për virgjëreshen që të bëhet tërheqëse për njerrëzit,patjeter duhet të fitojë nga vulnerabiliteti I saj.Për ata me rrëndesi është që të kuptojnë se nuk duhet të jetë perfekte që dikush t’a pranojë.Të metat nuk janë pikat e dobëta që duhen të fshihen.

Peshorja

Për peshoret më me rrëndesi është që të kenë një barazpeshë të mbrendshme.Kurr e ndjen ndjenjën embredshme dhe arrin ti plotësojë nevojat e veta dhe nevojat e të tjerëve,atëherë bëhet me të vërtet tërheqëse për njerëzit.
Nëse I shqetësojnë interest e tyre atëherë humbin interesin.

Akrepi

Akrepët posedojnë një talent të veçantë dhe e kthejnë atë në art.
Për të arritur dashurinë e njerëzve ata kërkojnë shumë sofistikim,most ë jenë vetjak dhe të durrueshëm.
Personat e lindur në shenjën e Akrepit linden me kept karakteristika,Ata janë të lindur që të arrijnë dimensione të rreja në lidhjet e dashurisë.

Shigjetari

Për shigjetarin më me rrëndësi është që të jetë aktiv,fizikisht dhe psiqikisht.Ai gjithmonë duhet të zgjerojë diturinë e vet.Thënë shkurt,kjo është menyra e jetës së tyre.
Pa dallim nese meson Zumba ose është me ndonjë organizatë humanitare,ose thjesht mendon për punet rreth vetes,Shigjetari çdo aktivitet e bën në qetësi,tolerance dhe dashuri.Kur është kështu I tërheq njerëzit rreth vetes.

Bricjapi

Brijapi duhet të largohet nga pavendosshmëritë.Kur të kuptojë se çfar don,duhet të ketë besim se kjo mund të rrealizohet.
Kjo nuk dmth që çdohere duhet ta marr hapin eparë,por është mire ndonjëher të tregojë se mundet edhe vetë të rrin në këmbë.Atëherë,Bricjapi I tërheq njerëzit rreth vetes.

Ujori

Ujori duhet të qetësohet dhe të harrojë egon e vetë dhe përshtypjen që e len tek të tjerët.

Vallëzimi,gatimi dhe buzëqeshja janë gjërat që e plotësojnë ujorin.Kjo I bën të aftë dhe tërheqës.

Peshqit

Peshqit ndonjëher duhet të bisedojnë për ndjenjat e veta dhe të përballen me njerëzit tjerë.Kanë dëshirë që njerëzve të j’u hyjnë ndër lëkurë.Kur do të ju vënë vëmendje të tjerëve,ata ndjehen të pakuptueshëm dhe e kthejnë në të njejtën mënyrë.Kjo I bën të jenë të veçantë. 
Data e shpalljes 17.04.2014 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook