Si bëhet llaku i thonjëve?

 
Një kompani që bën llakun e thonjëve nga viti 1975 dhe bën 40,000 harqe në ditë, tregon se si procesi i ngjyrosjes duket sikur po testohet dhe prodhohet.

 
Data e shpalljes 17.03.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook