23 skulpturat që nuk do t'i besoni se egzistojnë

 
Disa janë të frikshme, disa janë kreative, dhe për të treten do të pyeteni se si ideja ka shkuar mbrapsht ...

 
Data e shpalljes 17.03.2017 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook