Testoni perceptimin tuaj: Sa 3-sha shihni në foto?

 
Pyetja është shumë e thjeshtë: ju kërkohet për të numëruar se sa 3-sha shihni në fotografine e ekranit të telefonit?Në zgjidhjen e këtyre detyrave është shumë e rëndësishme që të jeni të përqendruar dhe për të lejuar trurin të veprojnë lirisht, duke kundërshtuar kështu kufizimet dhe kufizimet që janë të imponuara nga përvojat e mëparshme.

Shumë shpesh këto detyra janë zgjidhur nga fëmijët e vegjël vetëm për shkak të faktit se truri i tyre nuk është aq shumë me kufizime për fituar përvojën e jetës.

E pra, sa 3-sha numëruat?Përgjigjen do t'a gjenië më poshtë:


 
Data e shpalljes 17.03.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook