Ky është automjeti rus që mund të lëvizë kudo

 
Do të ju pëlqente të lëvizni kudo që ju dëshironi? "Sherp ATV" e bën këtë të mundshme në sajë të dizajnit unik dhe pa probleme që kalon nëpër një liqen të ngrirë dhe për të kapërcyer pengesat të larta deri në 70 centimetra.Teknolog dhe inxhinieri i Alexei Garagashijan shkëlqeu veten me automjetin e fundit që ai ka projektuar. Automjeti peshon 1,300 kilogramë dhe duke përdorur fuqinë e motorit e 44.3 hp që mund të lëvizë në ujë, borë, akull apo rërë.Pavarësisht motorit të vogël, automjeti është duke lëvizur me një shpejtësi prej 45 kilometra në orë në terren dhe 5.5 milje në orë në ujë. Në shpejtësinë e parë mund të lëvizë me një shpejtësi prej rreth 15 mph. Gomat e mëdha kanë të lejuar atë të rrotullohet në vend. Madhësia e zakonshme e rezervuarit të tankut është diku 58 litra.

Çmimi i saj është 49,000 dollarë, por shtesë mund të jetë e pajisur me një gjenerator, rimorkio dhe çati të fortë.

 
Data e shpalljes 17.02.2016 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook