Përgjigjia e një arsimtari pyetjes: "Sa para fiton?"

 
Tejlor Mali e përshkruan veten si poet, ekzekutues, edukator, arsimtar dhe agonist. Ka diplomuar në kolegjin Boudin dhe Universitetin në Kenzas, ky 49-vjeçar ka ligjëruar 9 vjet matematikë, anglisht dhe histori.

ghyu67

Mali më së shumti njihet me videon e tij ku flet për rolin e tij si edukator me zë poeti.

Poemi i tij i quajtur "What does a teacher make" është vepra e tij më e njohur. Me parashtrimin e pyetjes: "Sa para fiton?" njeriu jo vetëm që dëshiron ta zbulojë gjendjen financiare të dikujt, por edhe është tendencë që të ardhurat të imponohen si tregues kryesor i vlerës personale ose shoqërore.

Mali arrin të krijojë një argument të fuqishëm me shkathtësinë e një poeti dhe pasionin e një arsimtari.

Kjo video duhet të na rikujtojë që njerëzit nuk janë rroga e tyre.

 
Data e shpalljes 17.02.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook