Si dallohet lindja nga perëndimi?

 
Të gjithë ata që janë të rregullt në rrjetet sociale, sidomos në "Facebook", sigurisht kanë parë të paktën një video nga kompania "Thai life".

bvnjgyi

Videoja e re shfaq dallim të madh ndërmjet fëmijëve në lindje dhe në perëndim. Kushtet e tmerrshme socio-ekonomike janë garancion që fëmijët do t'ju ndihmojnë prindërve të tyre. Poashtu, ekzistojnë edhe dallimet kulturore.  Shikoni videon për ta zbuluar definiconin më të ri të superheroit.

 
Data e shpalljes 17.01.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook