Çfarë bëjnë rusët kur fluturimi i tyre është shtyrë?

 
Kjo duket si një shaka, por kjo ka ndodhur me të vërtetë në aeroportin "Igarka" në Arktik. Fluturimi për në qytetin siberian të Krasnoyarsk duhet të anulohet për shkak se avioni ishte ngrirë në sipërfaqe. Teknikët thanë se pajisjet nuk ishin të mbuluara me temperatura të përshtatshme fluide për në Arktik, që është e rëndësishme kur ju jeni në një temperaturë prej -52 gradë. Traktori i aeroportit nuk ka punuar, gjithashtu. Çfarë duhet të bëhet?

70 pasagjerë në pritje për të fluturuar kryesisht ndonjë punëtorë që dëshironin të shkojnë në shtëpi, dhe ka bërë çdo gjë në fuqinë e tyre për të marrë atë psuhim dhe per te vizituar familjen.

Ivan Ivanov ka inqizuar këtë video. Pasagjerët ishin në gjendje për të hequr akullin nga aeroplani vetëm se vetë të fluturojnë në Krasnoyarsk.

Për më tepër zbavitje shikoni këtë video.

 
Data e shpalljes 16.12.2014 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook