Pikturë rinovuese e vjetër 399 vjet - rezultatet janë të mahnitshme

 


Rreth 200 vjet më parë, dikush pikturoj portretin e një gruaje të panjohur me një shtresë të trashë llak. Deri vonë, ngjyrat e vërteta të pikturës janë zbuluar. Shumica e detajeve në imazhin "Gruaja në të kuqe" humbasin, dhe gjithçka që dihet është se ajo ishte 36 vjeç atëherë.

Rivendosja e veprave të artit mund të shkojë në një drejtim krejtësisht të gabuar, por ky prezantues ka treguar një nivel të lartë të ekspertizës kur zbuloi ngjyrat e harlisura që ishin fshehur pas mbarimit mbrojtës.

 
Data e shpalljes 16.11.2017 në kategorinë Art
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook