Gjoba për ata që hedhin mbeturina jashtë kontejnerëve

 
Që nga nesër në Kosovë, kushdo që hedh mbeturina jashtë kontejnerëve ose i djeg ato do të gjobitet nga 20 deri në 100 euro.

Foto: Pixabay

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, nesër do të nënshkruajë Udhëzimin Administrativ për Ndëshkime me Gjoba Mandatore, transmeton Kallxo.

-Përmes këtij udhëzimi administrativ, të gjithë personat fizik që hedhin mbeturina jashtë kontejnerëve apo djegin mbeturina do të gjobiten me gjobë prej 20 deri 100 euro - thuhet në njoftimin e MMPH.
 
Data e shpalljes 16.10.2018 në kategorinë Jeta
Tags:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook