Si Trump u bë pjesë e serive të viteve të 90-ta?

 


Presidenti i tanishëm i SHBA, Donald Trump është shfaqur në një numër filmash dhe seriesh të viteve '90.

Në pjesën e dytë të "At Home" Kevin McCalister hyn në Plaza Hotel në New York dhe kërkon një njeri ku është lobi. Njeriu është Donald Trump - dikur një biznesmen i suksesshëm dhe presidenti i sotëm amerikan.

Matt Damon në një intervistë pohon se skena nuk ishte as në skenarin e filmit. Ai thotë se çdo herë që prodhuesit dëshironin të bënin filma në disa prej shumë objekteve që kishte në pronësi, ai kërkoi që të shkruhej një fazë e veçantë për të.

"Martin Brest duhej të shkruante një skenë rreth" The Smell of a Woman ". Ata duhej të kalonin një orë për të regjistruar skenën me Trump, në të cilën Trump hyn dhe Al Pacino thotë: 'Hi, Z. Trump! "Ai duhej t'i thoshte atij emrin," tha Damon.

 
Data e shpalljes 16.09.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook