Testi i shpejtë: Gjeni numrin e ardhshëm në rend

 
Shikoni videon dhe zgjidhni këtë mister logjik. Cili është numri i ardhshëm në rend?

 
Data e shpalljes 16.08.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook