Video lojë e cila ju çmend

 
dfnbr5

Zakonisht, lojërat na bëjnë të ndihemi të plotfuqishëm, por në fakt jemi vetëm si kafshë shtëpiake të trajnuara. Nëse i ndjekim udhëzimet dhe e bëjmë atë që na kërkohet, arrijmë deri në fund dhe ndihemi si fitues. Kjo lojë nuk është e tillë.

"Within" nuk do tju bëjë të ndiheni të plotfuqishëm. Më shumë do të ndiheni si spiun vdekjeprurës që po mundohet të përjetojë në një botë të madhe që është tepër e komplikuar për t'u kuptuar.

Është e krijuar nga Benxhamin Gatet, si projekt i tezës së masterit në Universitetin e artit dhe dizajnit në Zhenevë. Qëllimi i "Within" është ta përdorni ndjenjën e hapësirës në botën virtuale. Njohja e asaj që është reale dhe logjike nuk është më e mjaftueshme këtu.

Qëllimi juaj është të arrini deri ne fund të labirinthit. Por, mundohuni ta bëni këtë nëse çdo gjë që shihni para jush është hapësirë e bardhë pa kalime, ndërsa muret ngushtohen.

dtht

Loja është falas për t'u shkarkuar dhe mund ta gjeni KËTU
 
Data e shpalljes 16.08.2014 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook