Cila është kafsha më vdekjeprurëse në botë?

 
Peshkaqenët dhe Luanët mund të duken kafshët më vdekjeprurëse dhe definitivisht më të frikshme, por megjithatë nuk janë. Mund të merrni me mend se cilat janë kafshët më të rrezikshme për njerëzit? Përgjigjen që ju e kërkoni mund të gjeni në video që lejon vizualizimin e të dhënave nga 15 krijesat vdekjeprurëse të cilët janë fajtorë për miliona vdekjeve të njeriut në vit.

 
Data e shpalljes 16.07.2015 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook