Çfarë do të bënte Bill Gejts me vetëm dy dollarë në ditë?

 
Në tekstin që Gejts ka shpallur në faqen e tij, ai ofron truke me ndihmën e të cilave mund të jetoni vetëm me dy dollarë në ditë.

njhukhu

Gejts, si njëri nga filantropët më të mëdhenj botëror, ka kaluar shumë kohë duke punuar dhe duke u ndihmuar të varfërve në Afrikë, kështu që ai di mënyrën më të mirë se si të jetohet vetëm me dy dollarë në ditë.

"Atë që unë do të punoja është kultivimi i pulave", thotë Gejts, dhe spjegon vendimin e tij.

"Është lehtë dhe lirë të kujdesesh për pula, ato poashtu mund të ndihmojnë edhe në mirëmbajtjen e shëndetit të fëmijëve sepse janë burim i çmueshëm i ushqimit", thotë Gejts.

Vezët ndihmojnë në luftën kundër urisë,por këtu është edhe mundësia e shitjes së pulave dhe blerjes së ushqimit. 
 
Data e shpalljes 16.06.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook