13 shkolla inovative, ku ju do të doni të mësoni

 
Shikoni dhe do te kerkoni qe te ktheheni perseri ne bankat tuaja shkollore, sepse nje inovacion i tille ja vlen.

 
Data e shpalljes 16.05.2017 në kategorinë Arsim
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook