Video tronditëse për efektet e krizës me emigrantët për fëmijë

 
Përderisa në pjesën e parë, vajza e vogël paraqitet me një histori prekës në një minutë dhe na tregon efektet e luftës kundër fëmijëve, këtë herë ajo na tregon se kriza ndikon shumë tek emigrantët fëmijë dhe të cilët kanë humbur arsimin e tyre, shtëpinë e tyre dhe madje edhe familjet e tyre. Shikoni videon që ka për qëllim për të rritur ndërgjegjësimin në mesin e njerëzve dhe për të na treguar se në trazirat e sotme, më të pafajshmit vuajnë.

 
Data e shpalljes 16.05.2016 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook