Si funksionojnë njerëzit në qytete të ndryshme anembanë botës?

 
Në disa qytete anembanë botës, njerëzit udhëtojnë për të punuar me trena dhe transport publik, në të tjerët, ata mbështeten më shumë në biçikleta. Shih se si njerëzit në vende të ndryshme rreth botës udhëtojnë në mëngjes.

 
Data e shpalljes 16.03.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook