Kuiz i lehtë për kontabilistët

 
Ajo që duhet ta bëni është t'i shkruani numrat më së shpejti dhe më saktë që mundeni.

 
Data e shpalljes 16.02.2015 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook