Bota u çmend pas lojës hit të Google

 


Edhe pse ndoshta vizatimi nuk ju ka tërhequr asnjëherë nuk ka qenë një anë e juaj e fortë, ju sigurojmë që loja "Quick, Draw!" do të jetë kënaqësi e mirë për ju.

Bëhet fjalë për një kreacion nga google, ku inteligjenca artificiale mundohet të zbulojë se çfare keni vizatuar, dhe ju janë dhënë për ju gjashtë kushtet (për shembull. Shark, furçë dhëmbësh, buf ...), ku ju merrni 20 sekonda për të paraqitur si besueshme të jetë e mundur, duke tërhequr me miun në ekran ose me një gisht në ekran të telefonit celular.

Sulmet Software që i tërheqin të bazuara në përvojën e përpjekjeve të mëparshme të lojtarëve të tjerë, në mënyrë që me kalimin e kohës bëhet gjithnjë e më i suksesshëm në zbulime.

E pra, provoni këtë kërkesë dhe zbavituni!

 
Data e shpalljes 15.12.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook