Çfare do të thotë të jesh xhentëlmen në ditët e sotme?

 
Sot termi "xhentëlmen" mund të ndëgjohet kudo - përdorimi i saj është përhapur shumë.Përkufizimi ka ndryshuar në raport me atë qe konsiderohet tradicionale. Më parë, një zotëri duhej të ketë shërbim dhe nuk gatuante për veten e tij. Sot ajo mund të përshkruhet si sjellje zoteriu. Duke pasur parasysh se kuptimi ka ndryshuar, është e nevojshme për të shpjeguar atë që sot përfaqëson.

 
Data e shpalljes 15.08.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook