E qëllon rezultatin e saktë dhe fiton dhjetëra mijëra lekë

 
Mbyllja e Botërorit ishte fatlume për Francën, e cila fitoi trofeun më të madh futbollistik, pasi mundi 4-2 në finale Kroacinë.

Foto: Insporti

Për ata që kanë preferuar të vënë baste gjatë zhvillimit të aktivitetit, Francë-Kroaci ishte shansi i fundit për të fituar para.

Mund të jenë të shumtë ata që i ka nderuar Franca me fitoren e saj, apo sërish të shumtë që kanë parashikuar një finale me shumë gola, shkruan Insporti.. Por tiketa më e çmendur është kjo që mund të shihni në foton e mëposhtme.

Foto: Insporti

Një Shqipëtar ka parashikuar fitoren 4-2 të Francës. Ai ka vendosur 5oo lekë, me koeficientin 151, duke fituar 75,500 lekë.
 
Data e shpalljes 15.07.2018 në kategorinë Sport
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook