Lumi më i bukur në botë me ngjyra ylberi është në Kolumbi

 
Canyon Crystal është një lumë në Kolumbi, shpesh i referuar si "Lumi i Pesë Ngjyrave" ose "Ylberi", dhe keto pamjet tregojnë se pse është më e bukura në botë dhe e bën të gjallë, duke e bërë atë të bukur.

 
Data e shpalljes 15.03.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook