Eshton Kaçer i zbulon sekretet për ndarjen e tij...me ushqimin!

 
Në reklamën e re për "Orbit", aktori i njohur Eshton Kaçer imiton një lidhje të vërtetë dashurie dhe bën gjithçka për t'u "ndarë" me copën e animuar të picës. Para vetes ka betejë të rrezikshme.

nhbjui

Eshton deklaroi për kampanjën Kush ka kohë ta nxjerrë brushën e dhëmbëve në mes të ditës dhe të shkojë t'i lajë dhëmbët? Kjo është baza e raportit tim me çamçakëzat...e di që duhet të hash diçka gjatë ditës, por pastaj merr edhe një çamçakëz. Kështu që kjo mu duk si një ide autentike për "ndarje" me ushqimin.

ghyu7


ghtyy


byjjy

vcghyu7
 
Data e shpalljes 15.02.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook