Kjo linjë ajrore ateroi në 2017 dhe përfundoi në 2016

 


Pasagjerët në një fluturim nga Shangai në San Francisko dy herë kishin mundësi për të festuar Vitin e Ri që vjen.

Aeroplani i United Airlines, UA890 (Boing 787-900), u nis nga Kina në janar të vitit 2017 dhe u ul në San Francisko më 31 dhjetor, 2016.

Me siguri pasagjerët gjatë kohë do të mbani mend këtë përvojë interesante.
 
Data e shpalljes 15.01.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook