Fotografitë më të mira të dasmave për vitin 2014

 
 Katër herë në vit, Shoqata ndërkombëtare për fotografë profesionistë të dasmave (ISPWP) mban gara ku marrin pjesë vetëm anëtarët e shoqatës dhe ku përzgjidhen fotografitë më të mira të dasmave të vitit.

jkio89

Kjo organizatë ka për qëllim ti ngrisë standardet e profesionit. Ata janë burim i shkëlqyeshëm i informatave për klientët që duan ti angazhojnë fotografët më të mirë dhe më të renomuar të dasmave.

Garat kanë 20 kategori të ndryshme dhe 80 vende të para gjatë vitit. Prej tyre, ua sjellim 20 më të mirat.

GALERI

 
Data e shpalljes 15.01.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook