Si bëhet Mozzarella?

 
Një nga djathrat më të shijshëm dhe më të shitur, detajisht tregohet se si të përgatitet, para syve tuaj.

 
Data e shpalljes 14.11.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook