Librat revolucionarë 3D që rrotullohen 360 gradë

 
Hidhni një sy në këto libra tre-dimensionale që rrotullohen rreth 360 gradë dhe ofrojnë një përvojë unike të leximit.

 
Data e shpalljes 14.10.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook