Sekreti i sipërmarrësit Richard Brenson për suksesin dhe produktivitetin

 
Richard Branson, themelues i më shumë se 400 kompanive, ka një pasuri që tejkalon 5 miliardë dollarë. Ai ka një shpjegim shumë të thjeshtë të asaj që nevojitet për suksesin dhe produktivitetin - stërvitjen.Branson pretendon se mund të arrijë dy herë më shumë gjatë ditës vetëm nëse ushtron dhe ka aktivitet fizik. Aktivitetet e tij përbëhen nga surfimi çdo ditë. Ai gjithashtu gëzon çiklizëm, duke luajtur tenis dhe not.

Rutina e përditshme mund të na irritojë, por kjo rutinë, e cila përbëhet nga stërvitja e përditshme, mund të çojë në rezultate të mëdha, sipas Branson dhe shumë ekspertë të tjerë.

Përveç ndihmës që të bëheni më produktiv, stërvitja dhe aktiviteti fizik janë të shkëlqyera për shëndetin psikologjik të personit.

Në vitin 2011, u krye një studim për të gjetur lidhjen ndërmjet shkuarjes në sallën e ushtrimeve dhe pagës më të lartë. Shumë studime gjithashtu konfirmojnë se stërvitja mund të përmirësojë kujtesën dhe të menduarit, si dhe mprehtësinë e mendjes.
 
Data e shpalljes 14.09.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook