Bëni vazo nga shishet e qelqit shpejt dhe lehtë

 
Me një përpjekje të vogël ju mund të bëni vazo interesante për shtëpi, nga shishet e qelqit të vjetër që me siguri i keni diku në shtëpi. Ndiqni udhëzimet e thjeshta në video.

 
Data e shpalljes 14.08.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook