Qyteti i Kosovës që përkrah Francën kundër Kroacisë

 
Kampionati botëror “Russia” 2018 ka zgjuar interesim të madh të shqiptarëve, pasi aty ishin prezentë katër bashkëkombësit e përfaqësueses së Zvicrës; Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Valon Behrami dhe Blerim Xhemajli.Megjithatë, pasi Zvicra u eliminua nga Suedia, kosovarët me të madhe përkrahën përfaqësuesen e Kroacisë, pasi dihet se kjo e fundit dihet është një rival i madh i Serbisë.

Mirëpo, në finalen e nesërme ndërmjet Kroacisë dhe Francës një qytet i Kosovës ka zgjedhur që ta përkrah më shumë “gjelat”.

Bëhet fjalë për qytetin e Gjilanit i cili është stolisur me flamuj të Francës, transmeton Express.


 
Data e shpalljes 14.07.2018 në kategorinë Sport
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook