Jeta në vendin më të mbyllur në botë

 
Gazetar finlandez Mika Makelainen ka arritur për të regjistruar jetën e përditshme në Phenian dhe fotot jane kontrabanduar nga Koreja e Veriut. Një jete e tillë nuk është saktësisht e lehtë, sepse në këtë vend forca është kontrolli i rreptë mbi gazetarë të huaj.Duke pasur parasysh se raportet zyrtare nuk janë të besueshme për shkak se ata janë faza-menaxhuar si ajo i përshtatet autoriteteve, këto jane 12 minuta një pasqyrë e rrallë në jetën e përditshme në Korenë e Veriut.

 
Data e shpalljes 14.05.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook