Kafeneja e dizajnuar nga regjisori Ues Anderson

 

Nëse ju pëlqejnë filmat nga Ues Andersoni, do t'ju pëlqejë edhe kjo kafene. Javën e kaluar në Milano u hap kafeneja "Bar Luce". Ajo që e bën këtë lokal të veçantë është njeriu prapa dizajnit të enterierit të tij - regjisori Ues Anderson. Si dhe në filmat e tij, çdo gjë duket bukur.

Kafeneja gjendet në kompleksin e ri „Fondazione Prada“, të cilin Andersoni e përshkruan si vend të përkryer për të shkruar filma.

Miuccia, thank you for existing. #FondazionePrada #BarLuce #WesAnderson #preview #oma #jukebox #flipper

A photo posted by Annalaura Giorgio (@anlagio) on

Miuccia, thank you for existing. #FondazionePrada #BarLuce #WesAnderson #preview #oma #jukebox #flipper

A photo posted by Annalaura Giorgio (@anlagio) on

#barluce #fondazioneprada #milan #milano #wesanderson #grandbudapesthotel

A photo posted by @valexina on

#fondazionePrada #barluce #prada #wesanderson

A photo posted by Caterina Coccioli (@cactusbonestothunderstorm) on

#wc#fondazioneprada#manandwoman#cool#barluce#milano

A photo posted by marambraw ✌&❤ (@marambraw) on

#stevezissou #pinball at #barluce #milan designed by #wesanderson 🎉👆🏻

A photo posted by Sissi (@sissirossi) on

 
Data e shpalljes 14.05.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook