Çfarë do të thotë ikona "Raketë" në llogarinë tuaj në Facebook?

 
Mijëra përdorues të rrjetit social kanë një opsion të ri në aplikacionin e Facebook për të cilat nuk ka asnjë shpjegim se çfarë do të thotë. Nëse keni, atëherë ju jeni pjesë e një prove për faqen e dytë me lajme që është krejtësisht e ndryshme nga normalja.Karakteristikat e reja ju lejojnë të kaloni në mes të dy faqeve në mes të faqes aktuale 'home page', në 'Explore feed' duke treguar foto dhe video nga faqet që nuk i ndjekim. Facebook gjeneron këto në bazë të preferencave personale që miqtë tuaj kanë shënuar se u pëlqen apo keni shikuar.

 
Data e shpalljes 14.04.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook