Cila është mosha më e mirë për zbavitje, para, dashuri...?

 
Secila kohë sjell çastet e bukura. Kështu mund të përfundojmë që një moshë është më e mirë për zbavitje, tjetra për vetëbesim ose karrierë. Cilat janë vitet më të mira të jetës?

gfngngn

Një hulumtim ku kanë marrë pjesë 2000 meshkuj dhe femra në Britani të Madhe tregon që njerëzit janë më të lumtur në moshën 39-vjeçare, në mesatare. Më së miri ndihemi në lëkurën tonë në moshën 31-vjeçare.

Vijojnë vitet më të mira të jetës për kategori të ndryshme

Më të shëndoshë jemi në moshën 30-vjeçare.

Më të pasur jemi në moshën 47-vjeçare.

Më të lumtur në moshën 39-vjeçare.

Më të kënaqur me dukjen tonë në moshën 31-vjeçare.

tjtyjyj

Më të kënaqur me punën në vitin 38-vjeçare.

Më të kënaqur në lidhje në moshën 40-vjeçare.

Dashurinë e vërtetë e gjejmë në mesatare në moshën 32-vjeçare.

Më së shumti zbavitemi në moshën 24-vjeçare.

Në moshën 42-vjeçare kemi të ardhurat më të larta.
 
Data e shpalljes 14.03.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook