Fluturime të aeroplanëve që janë zhdukur në mënyrë misterioze

 
Një vit pas zhdukjes së fluturimit 370 nga "Malasya Airlines", kërkimi ende vazhdon.

gftyh67u

Historia e aerofluturimit është përplot me zhdukje misterioze sikur ajo e fluturimit MH370. Shumë aeroplanë janë avulluar në ajër, dersa kanë fluturuar mbi Trekëndëshin legjendar të Bermudës, e disa të tjerë janë zhdukur me dekada, dhe pastaj janë shfaqur në gleçerë. Arsyet prapa këtyre mistereve dallojnë  - spekulohet që ka pasur spiunazhë, ose thjesht fatkeqësi. Për fat të keq, për disa prej tyre asnjëherë nuk do ta dimë.

Më poshtë ju sjellim një listë prej zhdukjeve më misterioze të fluturimeve.

fgddgd
 
Data e shpalljes 14.03.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook