Gjëegjëza me 6 varre

 
jguyguh

Kaloni pranë varrezave dhe shikoni një përmendore të vendosur para një vendi për 6 varre. Shikoni teposhtë dhe vëreni një mbishkrim në përmendore. Në të shkruan:

Këtu prehen:


2 gjyshe me 2 mbesat e tyre

2 burra me 2 bashkëshortet e tyre

2 baballarë me 2 bijat e tyre

2 nëna me 2 bijtë e tyre

2 virgjëresha me 2 nënat e tyre

2 motra me 2 vëllezërit e tyre

Por këtu prehen vetëm 6 trupa. Të gjithë kanë lindur në lidhje martesore, pa rast incesti.

Si është e mundur?
 
Data e shpalljes 13.11.2014 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook