Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË

 
Vera mbaron, por shopingu veror sapo fillon. Zbritje e madhe verore në SPORT REALITY TETOVË. Zbritje deri në -30% e koleksionit veror.Na vizitoni dhe freskojeni garderobën tuaj me çmime të ulta të pabesueshme nga brendet e njohura sportive: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Lotto, Sergio Tachini, Ellesse dhe të tjera.

Çmime shumë të ulta të veshjeve sportiive. Oferta përfshin atlete meshkujsh duke filluar nga 976 denarë, maica për meshkuj nga 413 denarë, dukse për femra nga 1.115 denarë, trenerka pjesa e poshtme për meshkuj nga 701 denarë...

Mundësi shopingu për gjithë familjen. Ju mirepresim në SPORT REALITY TETO VË- QENDËR prej 13 (e mërkurë) deri 16 (shtunë) shtator të pabesueshëm.

 
Data e shpalljes 13.09.2017 në kategorinë Ndajmë
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook