Jeta dhe vdekja, dhe historia e tyre më e dhimbshme e dashurisë

 


"Jeta e vdekjes" është një film i shkurtër i animuar që provon përmes personifikimit për të treguar se si do të dukej kur vdekja do të binte në dashuri me jetën.

Sa më shumë që jeni të gatshëm të mendoni për këtë apo tema të ngjashme, ky film mund të ju tregojë disa konsiderata, veçanërisht atyre që përpiqen të zbulojnë sekretet më të thella të ekzistencës njerëzore.

Filmi tashmë është shfaqur në disa festivale në të gjithë Evropën dhe ka qenë një pritje e mirë për audiencën.

Muzika për këtë kryevepër mini është Ramon de Willis, dhe ju duhet të qëndroni vetëm pesë minuta për të parë këtë histori të mrekullueshme.

 
Data e shpalljes 13.09.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook