Londra është pothuajse e gatshme për sistemin e ri gjigant të metrove

 
Pas tetë vitesh gropim në një ndër qytetet më të vjetra të Perëndimit, sistemi ndërtokësor i Londrës është pothuajse gati për publikun. Punëtorët kanë gropuar në dhe i cili nuk ka qenë i gropuar shekuj me rradhë.

1.200 punëtorë kanë punuar natë e ditë për t'i shndërruar tunelet në rrugë për trenat. Ky sistem ndërtokësor do të përdoret nga 200 miliona udhëtarë në vit.

 
Data e shpalljes 13.07.2016 në kategorinë Ekonomia
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook