date-icon Afati i fundit për aplikim: 17.05.2014
 

Konkurs për punë në Elkos Group 2 vende të lira pune

 
Konkurs nga ” Elkos Group ”

Menaxher I Furnizimit  2 Vende Pune

Përgjegjësitë e pozitës:

Menaxhimi i importit dhe distribuimit të artikujve,
Planifikimi i shitjes për periudha të caktuara kohore sipas planit operativ,
Mbledhja, analizimi, vlerësimi dhe raportimi i  të dhënave me qëllim të rritjes së shitjes,
Mbledhja dhe analiza e raporteve të shitjes ne raport me planifikim,
Merr pjesë në menaxhimin dhe rishikimin e buxhetit të shitjes dhe në planifikimin e shitjeve në të ardhmen,
Mbikqyrje dhe raportim i shitjeve të realizuara sipas planit,
Ofron ide inovative në mënyrë që të zhvillojë planet promovuese të cilat rrisin shitjen.

Kualifikimet:

Diplomë universitare,
Të ketë njohuri të gjuhëve të huaja,
Aftësi të mira komunikuese, organizative dhe raportuese,
Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi,
Aftësi të shkëlqyeshme të punës në grup,
I/e gatshëm/e të punojë nën presion dhe jashtë orarit,
Të ketë njohuri lidhur me artikujt e Mobilerisë,
Të jetë banor/e i/e përhershme i/e vendit ku aplikon,
Patentë shoferi valide, kategoria B.

Lloji i punës: Punë e përhershme.

Orari i punës: Orari i plotë.

Ne ofrojmë :

Përvojë pune,
Stabilitet dhe qëndrueshmëri,
Kontratë pune sipas Ligjeve në Fuqi,
Sigurim shëndetësor.

Procesi i Aplikimit :

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit:  apliko@elkosgroup.com dhe në recepsion në ELKOS Center në Pejë.
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur dhe dokumentet përcjellëse (nëse ka të tilla).
date-icon Afati i fundit për aplikim: 17.05.2014
 
Data e shpalljes 13.05.2014 në kategorinë Punësim
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook