Mendimet e errëta të çdo vajze

 
Nuk ka asnjë grua që nuk do të njihet. Dhe mbani mend, mos shkoni në ekstreme.

 
Data e shpalljes 13.03.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook