Filmat me fitimet më të mëdha për vitin 2016

 
Edhe 4 filmat më të suksesshëm në vitin 2016 vijnë nga kompania e prodhimit Buena Vista, ose gjigand Walt Disney.Në vendin e parë është filmi i tretë i serisë, "Captain America:. Lufta Civile" Në vendin e dytë ishte filmi i animuar "The Pursuit ...", dhe pas tyre është një tjetër film i suksesshëm i animuar - "Zootropolis".

Kjo është edhe filma vetëm në vitin 2016 kaluan kufirin magjike e një miliardë dollarë të fituara.

Së katërti ishte "Libri që jeton në xhungël" i pesti "Jeta e fshehtë e Pets", ndërsa i gjashti është filmi "Batman kundër Superman."

Filmi i shtatë më me fitim në 2016-së "2Dedpul", ndërsa i teti është "Suicide Squad". Filmi nëntë është "Si ti gjeni kafshët fantastike", e cila kohët e fundit u shfaq dhe pritet të vazhdojë të rritet në këtë listë.

Filmi i fundit ishte  Marveloviot e "Doktor Stranger".

Kjo listë do të ndikojë seriozisht "Rogue One: Star Wars history", e cila është shpallur si filmi më i mirë i serisë "Star Wars" nga filmi origjinal nga George Lucas.
 
Data e shpalljes 13.01.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook