Muzeu Van Gogh në Amsterdam impresionon me labirinthin e tij të lulediellit

 


Labirinthi prej 125.000 të lulediellit u krijua në nder të hapjes së një hyrje të re nga Muzeu Van Gogh.

Labirinthi zë pothuajse gjysmën e sheshit. Maze gjithashtu përmban tre "dhoma" të fshehura me muzikë dhe fotografitë e procesit të ndërtimit të muzeut.

Van Gogh, i cili vdiq para 125 vjet, krijoi disa piktura të lulediellit dhe pesë prej tyre ende ekzistojnë.
 
Data e shpalljes 12.09.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook