A i pastrojnë shtretërit hotelet për çdo mysafir të rri?

 
Një grup gazetarësh që përdorin një kontroll llambë UV se hotelet me të vërtetë i ndryshuam çarçafët për çdo mysafir dhe një herë-përgjithmonë ëahtë zgjidhur kjo dilemë e përjetshme.

 
Data e shpalljes 12.08.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook