Fotografia e Hilari Klinton e cila shkaktoi shumë dyshim dhe teori tek njerëzit

 
Në fotografinë e mëposhtme janë Hilari Klinton dhe Lorens Rokfeler, fëmija i katërt i Xhon D. Rokfeler Xhunior nga familja e njohur Rokfeler  e cila me qindra vite luan rol të rëndësishëm në krijimin e ekonomisë dhe qeverisë globale nëpërmjet Komisionit trilateral, OKB-së dhe organizatave tjera.

021548

Hilari dhe Lorens janë pjesë e 1% njerëzve më të pasur në botë që udhëheqin me pothuajse të gjitha resurset botërore dhe tani sëbashku me të tjerë e çojnë botën kah Rregullimi i ri botëror. Fotografia është bërë në shtëpinë e Rokfeler. Kjo fotografi u bë e popullarizuar për shkak të librit që Hilari mban në dorë, i cili shkaktoi shumë dyshime dhe teori tek njerëzit.

Duke marrë parasysh që fotografitë e tilla në Rokfeler rrallë e kaplojnë botën, nuk mund të mos vërehet që kuptimi i fotografisë është pikërisht libri. Bëhet fjalë për librin "A jemi të vetëm" nga Pol Dejvis, fizikan i njohur amerikan i cili hulumton se a ekzistojnë alienët. Kjo është diçka interesante sepse dihet që Bill Klinton dhe Hilari Klinton me mbështetjen e iniciativës së Rokefeler po detyrojnë qeverinë amerikane ta pranojë ekzistencën e jashtëtokësorëve.

Rishtaz kishte paraqitje të një qyteti në re, pamje e cila u shfaqe në Foshan të Kinës. Kuptohet, as ato fotografi nuk ishin të rastësishme. Pyetja është, a jemi dëshmitarë të realizimit të projektit Blue beam dhe vendosjes së Rregullimit të ri botëror? Për të dytën jemi të sigurt, por a do të manipulohet publiku me ekzistencën e jashtëtokësorëve?

Një gazetar kanadez ka qenë i vrarë pasi i ka zbuluar botës se çfarë po përgatit elita e pasur. Bëhet fjalë për Sergej Monast, gazetar i cili ka zbuluar projektin Blue Beam si dhe qëllimin e tij - vendosjen e Rregullimit të ri botëror, me ndihmën e elitës.
 
Data e shpalljes 12.08.2016 në kategorinë Ekonomia
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook