Aplikacione për të ndjekur Kampionatin Botëror në futboll

 
Kampionati botëror në futboll është pothuajse këtu! Më në fund, ndeshja e parë do të luhet të enjten, dhe do të jetë mes Kroacisë dhe Brazilit. Gjatë katër javëve të ardhshme, do të luhen ndeshje të tjera në 1 qytete. Çdo pjesë e kampionatit do të jetë vështirë të ndiqet. Për fat, ekzistojnë aplikacione që mund të na ndihmojnë ti ndjekim të gjitha ngjarjet.

ffbfbf

„ESPN FC Soccer & World Cup“

vnhgjhj

Ky aplikacion do tju sigurojë analizë të detajuar dhe koment nga ekspertët e ekipeve të preferuara që do të zgjidhni ti ndiqni. Aplikacioni është në dispozicion për iPhone dhe Android

"FIFA 14"

dgfhfhghhhh

Për t'u pregaditur psiqikisht për futboll, nevojitet të luani futboll! Fansat më të mëdhenj e kanë këtë aplikacion për të luajtur me ekipet e këtij viti. Aplikacioni është në dispozicion për iPhone

"FIFA Official"

sfbfre

Aplikacioni ofron profile të çdo ekipi,lojtari dhe trajneri , si dhe ekipet e kaluara që kanë marrë pjesë në këtë kampionat. Aplikacioni ka dhe blog ku publikohen të gjitha lajmet me fotografi dhe video. Është në dispozicion për iPhone dhe Android

„Onefootball Brasil“

dgdswaww

Zgjidhni ekipet e preferuara dhe fitoni informata për çdo gjë në lidhje me ta. Dëgjoni komente live nga ndeshjet dhe bisedoni me fansa tjerë me të cilët do të lidheni me këtë aplikacion. Aplikacioni pa pagesë është në dispozicion për iPhone, Android dhe Windows Phone

„theScore“

wwfdfaaa

Ky është vendi pëer lajmet dhe informatat e fundit për ekipet dhe lojtarët. Shfrytëzuesit mund ti ndjekin ndeshjet, si dhe informatat në lidhje me to. Me këtë aplikacion mund ti shihni dhe golet. Aplikacioni është në dispozicion për iPhone dhe Android
 
Data e shpalljes 12.06.2014 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook